Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Institut d'Estudis Ceretans organitza la 28a edició de la Diada de la Cerdanya a Estavar

La Diada també tindrà un vessant reivindicatiu pel que fa al caràcter cerdà. Aquest vessant es materialitzarà per mitjà de la celebració de la primera Assemblea d'Alcaldes de la Cerdanya, que s'ha proposat reunir tots els alcaldes de la vall. En el sentit, que es comença a avalar i compartir el concepte d'una Cerdanya unida. (veure programa)
La celebració s'obrirà avui a les 5 de la tarda amb conferències i taules rodones sobre l'ús de les energies renovables tant a l'administració pública com a les cases particulars al municipi nord-català d'Estavar. A les 7 se celebrarà la primera reunió ordinària de l'Assemblea General d'Alcaldes. Després que l'any passat es constituís, el repte d'aquest any és aprovar-ne els estatuts.

18/09/2010 12:38 Territori

L'assemblea també debatrà altres projectes d'interès comú com ara que els veïns de la part alta de la vall no paguin el túnel del Cadí o que s'estudiï alguna fórmula tècnica per evitar les freqüents desviacions de la cobertura de telèfon mòbil entre els dos estats. 

Demà, diumenge, se celebraran els actes festius, amb un dinar popular a partir de dos quarts de dues a la Sala d'Esports d'Estavar. Durant tot el matí s'organitzaran altres actes lúdics com ara una sessió de sardanes i una cercavila. 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid