Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Expulsen un noi d'un gimnàs per haver proferit insults homòfobs a un altre

Eugeni Rodríguez, president de l'Observatori Contra l'Homofòbia i portaveu del Front d'Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) ha denunciat que un individu ha estat expulsat d'un gimnàs per insultar un noi pel fet de ser homosexual.

Els fets es van produir el passat 25 de juliol quan Hector, L.M. va preguntar-li a B.O.B si podia utilitzar la pica per afaitar-se. El segon va insultar i amenaçar violentament Hector. En concret, li va etzibar, en un to agressiu i en espanyol: "Et mataré i et tallaré la polla marica de merda".

29/07/2010 00:07 Drets i Llibertats

Davant d'aquests fets, l'Observatori contra l'Homofòbia ha presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra i al gimnàs, que ha expulsat l'agressor. L'Observatori valor molt positivament la resoluciió del gimnàs i ho qualifica de "mesura exemplar contra l'homofòbia".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid