Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Veïns del Barri de Benimaclet de València escridassen Rita Barberà

Un jove del barri li va preguntar per l'"amiguet de l'ànima de Camps", en al·lusió a Álvaro Pérez, El Bigotes. La resposta de Barberá va ser contundent, tot afirmant que "aniràs a la presó si segueixes dient mentides". El noi va replicar: "qui anirà a la presó seràs tu".
La prepotència del PP torna a manifestar-se a Benimaclet. Les aparicions públiques dels polítics del PP están Quasi sempre ben orquestrades per a que a la televisió isca el ¡viva! I no el ¡fora d'ací! Que reben en molts llocs. A Benimaclet els van fallar els càlculs i el ¡fora la Rita de Benimaclet! Va ser el crit predominant. 

04/06/2010 12:59 Política
Barberá es dirigiria al VII Festival de la Tapa organitzada per l'Associació de Comerciants i Professionals d'aquesta localitat. No obstant això, la cita culinària es va convertir en un mar de xiulets, crits i esbroncs propinats tant pels vianants com des de les balconades i finestres que deixava al seu pas la comitiva municipal.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid