Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sortida al Delta del Llobregat on es vol construir el macroprojecte del Barça

Diumenge passat, DEPANA i la plataforma SOS Delta (on participa Maulets del Baix Llobregat) van organitzar una altra de les sortides al Delta del Llobregat per tal de poder conèixer millor l'ecosistema que envolta els pobles de la comarca.

Unes 25 persones van decidir sortir cap a la zona del Delta on el Barça vol construïr el seu macroprojecte per tal de poder veure com hi ha una continuació pel que fa a l'ecosistema d'aquesta zona (on també encara perduren alguns pagesos) i la zona natural del Remolar que hi ha al costat.

01/06/2010 01:02 Territori
Inmediatament després van anar a visitar la reserva natural del Remolar-Filipines, on vam poder conèixer una gran qüantitat d'espècies d'aus i invertebrats que habiten al Delta del Llobregat, així com tortugues de Florida. Un cop als observatoris, van poder gaudir d'ànecs coll-verds, bernats pescaires, ànecs blancs, el martinet menut o la polla blava entre d'altres.
 
Gràcies a les sortides poden conèixer millor el "nostre entorn", cosa que "ens dóna més energies per no desistir en la lluita per la seua defensa i protecció per tal d'evitar projectes futurs" afirmen els Maulets
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid