Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Menys d'un centenar d'ultres desfilen al Cabanyal ignorats pel veïnat

La "gran" convocatòria del partit neofeixista al Cabanyal ha passat totalment desapercebuda pels veïns i per la premsa valenciana.
Ni una centena d'ultres secundaren l'acte, ni cap mitjà de comunicació se n'ha fet ressò. Tot i anunciar que vindrien gairebé totes les delegacions que suposadament te España2000 arreu de l'Estat, la manifestació es convertí en un trist passeig, segons informa Antifeixistes.org. Tant els col·lectius antifeixistes com veïnals ja van anunciar que ignorarien els ultres i no entrarien al joc de la provocació.

13/06/2010 22:47 Drets i Llibertats

Ara bé, la seua crònica ultra, és patèticament benevolent i les fotos que s'ofereixen són sense cap perspectiva general per no demostrar l'escassa assistència.

La victòria ha sigut evident. Ni una aparició en premsa, ni cap mostra de simpatia per part dels veïns, és la valoració que n'ha fet Antifeixistes.org

Per saber-ne més:

El partit feixista "España 2000" convoca una manifestació al Cabanyal sota els arguments del PP

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid