Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Simat boicoteja el mitjà de comunicació "ValldignaDigital"

L'enllaç a la publicació ValldignaDigital ha desaparegut de la web municipal  i s'exclou al mitjà de les comunicacions institucionals enviades des del Departament de Comunicació.
 
El Regidor Juli Ibañez i Montagud, després d'haver amenaçat verbalment, ara fa dos anys de rescindir les comunicacions municipals al projecte, què ara fa 4 anys a la xarxa, ha fet efectives les seues intencions.

22/06/2010 01:58 Comunicació

Des de fa unes setmanes, el regidor ha estat jugant a "conills amagar" i aplicant la seua política de "fer pebre i tomaca" manegant informació institucional de forma totalment arbitraria i personalitzada. 

El tarannà del Regidor ja va provocar malestar en boicotejar el darrer MÉS QUE ROCK, únic festival estable a La Valldigna, ara però, sembla carregar contra un projecte informatiu més què estable.

Des de Valldigna Som i Serem, ja és va presentar per registre d'entrada, una protesta enèrgica i documentada el passat més de novembre. "Una vegada informats i consultats tots els redactors i col·laboradors, des d'aquí ara, i des d'altres fronts quan ho considerem oportú, demanem l'establiment de criteris informatius estables, no arbitraris i consensuats per tots els grups municipals, així com identificar públicament a tots els mitjans, blocs, webs, col·lectius i entitats que reben informació institucional directa, tot i denunciant les formes de fer i estar de l'esmentat Regidor".  Enllaç permanent / web del projecte Valldigna.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid