Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Berlusconi confirma que hi ha 150.000 telèfons punxats a Itàlia

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha afirmat avui que a Itàlia hi ha uns 150.000 telèfons punxats, i ha conclòs: "Això no és una vertadera democràcia".

Berlusconi ha dit que "tothom és espiat" a Itàlia, en resposta a la protesta que divendres passat van protagonitzar els mitjans de comunicació italians contra la Llei mordassa, que prohibeix la difusió d'escoltes telefòniques policials i multa els mitjans que publiquen les transcripcions.


16/06/2010 22:26 Internacional

Els mitjans que interfereixin aquesta llei rebran una multa de 450.000 euros, i els periodistes poden ser condemnats a tres anys de presó. Per Silvio Berlusconi la Llei mordassa és "necessària per protegir la privacitat" de les persones, tot i que no va abordar la necessitat de les intervencions telefòniques en el cas de presumptes delinqüents.
 
Per a saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid