Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La campanya de l’AEB per reclamar el Tramvia a Badia comença a donar resultats

Cal recordar que l'Alternativa d'Esquerres per Badia (AEB) va presentar una proposta a l’ajuntament per debatre la possible implantació del tramvia el gener de 2008 que finalment va ser aprovada per unanimitat el maig del mateix any.
El passat 23 de març l’Alcaldessa de Badia va sol·licitar amb caràcter formal a la Direcció General de Transport Terrestre de la Generalitat la inclusió de Badia en l’estudi d’implantació del TramVallès que inicialment només arribava a la Universitat Autònoma.

21/05/2010 00:19 Territori

Aquest mes de febrer es va conèixer aquesta decisió de la Direcció General de estudiar la implantació del tramvia només fins a la UAB tot i que el Pla Territorial Metropolità de Barcelona fi nalment va recollir tot el traçat fi ns a Sabadell passant per Badia i Barberà, un cop recollides gran quantitat d’alegacions (entre d’altres de l’AEB) en aquest sentit.

Immediatament des de l’Alternativa d’Esquerres per Badia van iniciar una campanya ciutadana per denunciar el nou oblit de Badia, així com van instar a l’alcaldessa a prendre mesures per reclamar la connexió de Badia. Ara, des de la formació local, es congratulen de l’actuació de l’alcaldessa ja que segons el regidor Juan Antonio Pérez “el tramvallès genera entusiasme a Badia perquè es veu com una oportunitat de trencar el seu aïllament en transport públic”.
 
Cal recordar que l’AEB va presentar una proposta a l’ajuntament per debatre la possible implantació del tramvia el gener de 2008 que finalment va ser aprovada per unanimitat el
maig del mateix any.

El mateix Pérez afirma que “esperem que el govern de la Generalitat entengui de la importància que té per a Badia no tornar a perdre el tren del transport públic, aquest cop en forma de tramvia”. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid