Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els organitzadors de l'1 de maig al Camp denuncien la manipulació del Diari de Tarragona

La Coordinadora Repartim el treball i la Riquesa, que aglutina una quinzena de sindicats, entitats i col·lectius de les comarques del Camp, denuncia el tractament que va fer el Diari de Tarragona de la manifestació de l'1 de maig.

La Coordinadora promogué la manifestació de l'1 de maig a Tarragona amb el lema "Contra les retallades socials i laborals: cap a la vaga general".

14/05/2010 14:42 Comunicació

Doncs bé, el passat el passat dilluns 10 de maig va realitzar a l'Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona una assemblea de valoració de la manifestació realitzada el passat 1 de Maig, on es va concloure que el Diari de Tarragona va publicar una àmplia notícia sobre l'1 de maig amb informació "errònia i sense contrastar" i assegura, a més, que atemptava contra dret a l'honor d'un grup de persones.

Persones de l'organització van intentar posar-se en contacte amb el periodista signant de l'article sense obtenir resposta, de manera que van optar per enviar una carta al director que no ha estat ni publicada ni contestada. A més, cal remarcar que el mitjà no va assistir a la roda de premsa convocada ni a la manifestació.

La Coordinadora constituïda amb motiu de la Diada de l'1 de Maig continuarà reunint-se per donar resposta a l'actual conjuntura socioeconòmica i per consolidar una estructura de debat i participació, de totes les organitzacions i col·lectius de la vegueria, que apostem per construir una alternativa social al status quo imperant.

Per a saber-ne més:

Mig miler de persones exigeixen el repartiment del treball i la riquesa a Tarragona  

Cròniques del Primer de Maig segons les diferents organitzacions

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid