Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració davant les oficines d'Endesa a Barcelona contra el cementiri nuclear d'Ascó

Ahir a la tarda, va hi va haver una concentració als jardins de les Tres Xemeneies de Barcelona, on es troben les oficines d'Endesa en contra de l'ubicació del cementiri nuclear a Ascó.
La protesta, organitzada per la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC), es va fer per denunciar que les elèctriques són les que més s'aprofiten de l'energia nuclear. 

30/04/2010 12:59 Territori

A l'acte, el portaveu de la coordinadora i professor de la URV, Sergi Saladié, va recordar que  l'únic objectiu del cementiri nuclear és solucionar el problema de residus que tenen les nuclears i fer possible la renovació de les autoritzacions de funcionament perquè operin durant 40 anys.

Per la seva banda, Enriqueta Muntané, membre d'Unió de Pagesos i pagesa del Priorat va qüestionar que el cementiri nuclear  es faci per crear un centre tecnològic.

També hi van participar músics ebrencs com Pepet i Marieta i en què es van cantar i ballar jotes d'aquestes terres. Un grup de persones va escenificar la portada de residus nuclears a la seu d'Endesa, propietària majoritària de les tres centrals nuclears de Vandellòs i Ascó.

Per a saber-ne més:

Concentració de rebuig als residus nuclears a la seu d'Endesa de Barcelona 

La CANC i 51 entitats convoquen un acte de rebuig al cementiri nuclar 

Milers de persones contra el cementiri nuclears d'Ascó a la parc de la Ciutadella de Barcelona 

Concentració davant les oficines d'Endesa a Barcelona contra el cementeri nuclear d'Ascò

 
 
Ascó i Zarra en lluita pel territori [Seguiment informatiu] 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid