Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona demana que es penalitzi Fecsa Endesa

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona s'ha unit a les queixes dels ajuntaments gironins que, empesos per la nefasta situació en què es troba la ciutadania gironina, lamenten haver arribat als quatre dies consecutius sense llum.
 
La formació reclama solucions immediates per a la població dels barris de la ciutat afectats i proposa sancions i penalitzacions per a Fecsa Endesa, que avui ha manifestat que no ha complert amb els compromisos que va donar.

11/03/2010 23:21 Política

La CUP exigeix a l'equip de govern de la ciutat que actuï amb més fermesa envers Fecsa Endesa i li reclama que inicïi tràmits per sancionar la companyia elèctrica encarregada del subministrament elèctric. Tot i que alguns ajuntaments gironins ja han anunciat que emprendrien mesures, el de Girona no solidaritzat amb el veïnat.

La formació independentista entén que la situació que encara ara continuen vivint alguns veïns de Montjuïc i de La Torrassa (a més d'altres indrets de la ciutat), ja no es pot prolongar més, perquè fa prop de 72 hores de la nevada i que es va tallar el subministrament elèctric. En aquest sentitexigeix a l'equip de govern de la ciutat que pressioni al màxim la companyia per a instal·lar generadors elèctrics o solventar les avaries.

La CUP considera que cal emprendre accions contra la companyia i per això proposa que s'inicïin tràmits per a les corresponents sancions. A més, exigeix explicacions i reclama mesures urgents per les nevades i proposa revisar l'actual sistema de subministrament elèctric. En aquest sentit, reclama inversions i millores en les línies de ferrocarril convencional.

Per a saber-ne més:

La CUP exigeix explicacions i reclama mesures urgents per les nevades   - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid