Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Verdcel presenta un disc format íntegrament per cançons d'en Raimon

El grup d'Alcoi Verdcel presentarà el dissabte 6 de març a Barcelona el seu nou treball musical, titulat Petjades.

Petjades és el primer espectacle i àlbum format íntegrament per versions de cançons del cantautor xativí Raimon.

16/02/2010 19:23 Cultura

 

L'espectacle, així com el treball, està compost de música i projeccions i es presentarà a la Sala Luz de Gas en el marc del festival internacional de cançó BarnaSants, inaugurat per Cesk Freixas.

Petjades és un viatge multimèdia per l'obra de Raimon des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l'univers del cantant de Xàtiva, ara que fa 50 anys de la creació d’Al vent.

A més del directe i CD amb 15 composicions de Raimon versionades per aquest grup d'Alcoi, Petjades inclou dos documentals inèdits (Raimon'65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curtmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet.
 
Videojocking
 
Amb una posada en escena acurada que compta amb les videoprojeccions (realitzades també en directe), moviment i acció (teatre), aquest espectacle es projecta molt més enllà de la pròpia música. I és que VerdCel aposta per una proposta multidisciplinar, on sòlidament tenen cabuda disciplines com el "videojocking", convertint els seus concerts en un esdeveniment audiovisual en perfecte equilibri, on els verdaders protagonistes són la comunicació i la interacció amb el públic.
 

Hi ha dos formats existents, un de banda i altre acústic. Aquest és un espectacle i un disc on VerdCel reinterpreta algunes de les peces fonamentals de Raimon, tot dibuixant una visió del recorregut de l'artista extraordinària. I és que VerdCel acostumen a realitzar, amb el segell que els caracteritza, un espectacle polièdric per gaudir i també un producte cultural de qualitat.


 
Per a saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid