Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
A Sant Quirze del Vallès ha guanyat el 'sí' amb un 92,60% dels vots emesos

Segons ha informat Sant Quirze Decideix, al tancament de les urnes a les 8 del vespre ha votat el 16,55% del padró

El nombre de vots recollits fins les 8 del vespre ha estat de 2.392, cosa que representa el 16,55% del padró. En total són 14.456 persones majors de 16 anys les que viuen a Sant Quirze i que han pogut votar.

28/02/2010 21:07 Política

 

Padró d'electors majors de 16 anys: 14.456 persones

Nombre vots emesos: 2.392 que representa un 16.55% del padró.

Vots SÍ: 2.215 que representa un 92,60% dels vots emesos.

Vots NO: 136 que representa un 5,69% dels vots emesos.

Vots en blanc: 39 que representa un 1,63% dels vots emesos.

Vots nuls: 2 que són 0,08% dels emesos.

Text que ha llegit el portaveu de Sant Quirze decideix, Pol Vives després de saber-se el resultats:

La Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta sobre la Independència Sant Quirze Decideix valora com un èxit aquests resultats. Posen sobre la taula quina és la voluntat dels ciutadans d'aquest poble i que s'ha de sumar als altres 80 que han votat en aquesta jornada electoral.

Després de la iniciativa pionera d'Arenys de Munt i de l'onada del 13 de desembre valorem aquesta cita del 28F com un pas decisiu en aquest procés que tindrà continuItat en les futures cites ja previstes.

El poble català és el protagonista d'una iniciativa que no té precedents a Europa. Al marge de les estratègies dels partits aquesta onada de votacions ha sorprès tothom per la seva capacitat organitzativa i per saber ajuntar persones de procedències diverses en un objectiu comú i clar: Catalunya ha de decidir el seu futur.

Polítics lluny de ser favorables a la independència de Catalunya han dit, aquí mateix, a Sant Quirze, que aquest és el fet polític més important que s'ha viscut des de la democràcia.

Alguns no hi volen fer cas. Alguns es veuen desbordats. Alguns li tenen por. I tot plegat és només demanar a la gent quin futur vol per al seu país. Així de fàcil. Es pregunta i es vota.

En moments que la baixa participació en les cites electorals s'ha convertit en un mal endèmic que tothom pretén solucionar, la Consulta sobre la Independència de la nació catalana ha sotragat l'escenari poític. Hauríem de ser l'exemple d'implicació en la política però hi ha qui ja li està bé com està tot.

Tot és possible gràcies a gent que demà anirà a treballar, potser està a l'atur o estudia. Voluntaris del poble i alguns vinguts de fora que han demostrat que no hi ha desafecció a segons quina política. Persones de totes les edats i condició que han dedicat hores, diners i enginy per l'èxit que estem vivint.

Entre tots ell voldria fer esment al president de la Junta Electoral Local, en Miquel Àngel Sirera que durant aquest procés preparatori ha hagut de viure moment dramàtics a la seva família.

Per favor, demano un fort aplaudiment per a ell i per a tots els que heu fet possible la jornad d'avui.

...

Hem superat molts obstacles fins arribar aquí, també a Sant Quirze. L'empenta que tenim no l'atura qualsevol. El futur del nostre país tampoc. Quan sortim d'aquest local sabrem que som més forts i que tot depèn de nosaltres.

Sabem el que volem i ho tenim a l'abast. Prenem-ho! Tot està per fer i tot és possible. Visca Catalunya lliure!
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid