Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 79% del lectorat creu que sense TV3 s'enfortiria la frontera amb la Catalunya Nord

Un 79,2% de les persones que han votat l'enquesta setmanal de Llibertat.cat opina que el fet que les comarques del nord deixin de rebre Televisió de Catalunya manté una certa unitat de país, i que si deixen de rebre el senyal s'enfortirà la frontera imposada el 1659.


Tot i que s'havia de deixar de rebre el senyal el 12 de gener, la Generalitat de Catalunya va decidir prorrogar la recepció de TV3 a Catalunya Nord, en analògic, mentre negocia amb les autoritats franceses la recepció per TDT.

21/01/2010 15:36 Comunicació

 

Aquesta setmana preguntàvem "Que la Catalunya Nord deixés de rebre el senyal de TVC enfortiria la frontera imposada el 1659?". Doncs bé, un 19,4% de les lectores ha respost que no, atès que igualment TVC margina la Catalunya Nord en la seva informació diària. TVC no té en compte l'audiència catalana del nord perquè tot el que surt en espanyol no és subtitulat.

Un 1,4% de les persones no s'ha posicionat.

Nova enquesta

Arran de tota la polèmica sorgida per la proposta de l'ajuntament de Vic de no concedir l'empadronament a les persones que no tinguin el permís de residència, així com pel dret a votar de la immigració, us preguntem: Els nouvinguts tenen dret a votar a les consultes?
 
Podeu votar des d'ara mateix a la portada.

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid