Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xavier Díez i Enric Duran parlen de la crisi aquest dimecres a Girona

La Plataforma Girona en Crisi i Girona decreix han organitzat una xerrada sobre la crisi que tindrà lloc aquest dimecres a 2/4 de 8 del vespre a la Casa de Cultura de Girona. En la xerrada hi participaran Xavier Diez, historiador i autor del diversos llibres d'història sobre cultura i pensament llibertari, i Enric Duran, activista que va expropiar entitats bancàries per denunciar el sistema capitalista, va ser empresonat i ha participat a diverses campanyes contra el Banc Mundial, contra l'Europa del capital, etc. També hi participaran dos membres de la CAJEI que han estat jutjats per desobeir el sistema capitalista. Explicaran la campanya dels joves de cara a la crisi.

04/11/2009 01:11 Economia

 

xerrada_crisi

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid