Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de sis mil signatures demanen la neteja de Collserola per evitar incendis

El passat 24 de gener de 2009 va haver-hi un fort temporal de vent que va fer caure uns 60.000 arbres en el Parc de Collserola. Han passat 10 mesos, i malgrat algunes actuacions de les administracions, encara queden molts arbres en els boscos de Collserola, segons el bloc d'Alexandre Maymó

La plataforma Salvem del Foc Collserola ha recollit més de sis mil signatures per demanar al govern una partida específica als pressupostos de 2010 per netejar la serra i evitar incendis forestals. La plataforma ciutadana que insta la Generalitat a recollir més arbres caiguts a Collserola arran de la ventada del gener passat.


14/11/2009 18:43 Territori
D'ençà fa 10 mesos de la ventada de gener que va arrassar Collserola, només s'ha recollit una part dels més de 15.000 arbres que van caure en el terme municipal de Sant Cugat. Davant d'això, veïns de Molins de Rei i del Papiol han creat la plataforma Salvem del Foc Collserola, que demana a la Generalitat una partida específica als pressupostos de 2010 d'uns sis milions d'euros per recollir els arbres caiguts de la ventada de Collserola. D'aquesta manera, s'evitaria el risc d'incendi de cara l'estiu que ve a la serra. Entitats com l'Ajuntament del Papiol i el de Molins de Rei, el Centre Excursionista Molins, la CUP de Molins i la Plataforma de Defensa de Collserola ja s'han adherit a la iniciativa.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid