Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Espai Jove de la Intersindical organitza «Colòmbia: la lluita per la dignitat»

"Colòmbia: la lluita per la dignitat" és el nom de la xerrada organitzada per l'Espai Jove de la Intersindical CSC que tindrà lloc aquest dijous a les 7 de vespre a Barcelona. A la ponència hi intervindrà la presidenta de la Corporació Policarpa Salavarrieta, Diana López Cardona, i es projectarà en exclusiva el documental de Telesur "Els falsos positius". Durant l'acte es tractarà la situació de Colòmbia quant a la lluita pels drets humans i per una veritable democràcia, així com la repressió que pateixen els i les protagonistes d’aquestes reivindicacions, davant la passivitat del govern d’Uribe.

06/10/2009 12:11 Internacional

Aquesta xerrada està organitzada per l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, que fa anys que realitza tasques de solidaritat i cooperació a Colòmbia (fruit de les quals ha editat recentment un llibre on s’hi denuncia la situació), en col·laboració amb Solidara, organització catalana de solidaritat que treballa especialment en països de l’Amèrica Llatina.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid