Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jaume Matas imputat

L'expresident del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas , ha estat  citat a declarar davant el jutge que instrueix el cas del velòdrom "Palma Arena", en qualitat d'imputat, per al proper dia 23 de març de 2010. També hi hauran d'acudir en qualitat d'imputats la seva dona Maria Teresa Areal, el seu cunyat Fernando Areal i l'exgerent de GESA Bartomeu Reus.

D'aquesta manera es va estrenyent el setge judicial a l'antic aparell del PP durant la passada legislatura, implicat en nombrosos casos de corrupció.

17/10/2009 10:00 Política

Des d'un principi,  la construcció del velòdrom ha estat marcada per la polémica, car es va pressupostar per un preu que va resultar molt més baix del que realment ha costat a l'erari públic. Es calcula que el sobrecost de les obres supera la quantitat de 60 milions d'euros. Un augment que, segons fonts judicials, s'hauria emprat per a finançar de manera irregular el PP illenc, així com engreixar d'una manera forassenyada el patrimoni personal de lla família Matas. Això explicaria en bona part l'origen de tota una sèrie de bens immobles repartits entre Mallorca, Madrid i Estats Units. Aquest últim lloc, residència habitual de l'expresident des de fa dos anys, quan Matas va marxar cap a Washington després d'haver perdut les darreres eleccions autonòmiques.

Des del PP ja s'han afanyat a defensar l'expresident adduint que està retirat de la política des de fa temps i que no té res a veure amb aquest afer.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid