Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Borbó Joan Carles I accepta la Presidència d’Honor de l'any Borja

 En un dur comunicat els Independentistes de la Safor  emés hores abans de l'inauguració oficial de l'Any del V Centenari Borja denuncien la política cultural classista a Gandia.

L'Any Borja commemora la figura de Francesc de Borja, Duc de Gandia i també jesuita. A les vuit del vespre en el Saló de Corones del Palau Ducal saforenc és presentaran publicament els actes del centenari que compten amb el suport i financiació d'entitats públiques com l'Ajuntament, la Generalitat i el Govern Espanyol.

Els saforencs afirmen que "La figura del rei Borbó i els seus avantpassats no pot ser més nefasta. Al seu llarg currículum delictiu se suma el fet indignant de viure en un estat d'ostentació malaltís, mentre tota la resta de gent ha de viure de les seues mans".

28/10/2009 19:34 Cultura

Pels Indpendentistes "La seua vinguda a Gandia fa 34 anys, quan encara l'ajuntament estava governat per franquistes moribunds, pretenia legitimar la seua figura cara, innecessària i imposada, en una campanya que va fer extensiva a altres localitats ".

Per saber-ne més:

Comunicat: Borbons a l'INEM o l'autèntic sentit de la democràcia popular! NOU PROJECTE

5é Centenari del natalici de Francesc de Borja, Duc de Gandia -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid