Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP i Maulets organitzen una concentració de rebuig a la Fundació Príncep de Girona

La Candidatura d'Unitat Popular de Girona (CUP) i l'organització juvenil Maulets aprofiten les Fires de Sant Narcís de Girona per fer una crida a la població perquè rebutgi novament la Fundació Príncep de Girona, "una nova insitutció monàrquica impulsada pels poders fàstics de la ciutati que no pretén altra cosa que fomentar a les nostres comarques la monarquia borbònica". Per l'esquerra independentista gironina, aquesta Fundació "ha estat creada per consolidar una institució anacrònica i antidemocràtica com la monarquia, símbol de la unitat d'espanya i opressió dels Països Catalans". És per això que insten el poble a "rebutjar amb contundència" la fundació privada aquest dissabte 31 d'octubre en una concentració pública que han organitzat a la plaça del Vi de Girona.

27/10/2009 11:48 Política

 

Potseriorment, a la plaça General Marvà de Girona tindrà lloc a les vuit del vespre la lectura d'un manifest i un concert amb el grup Moskatell i altres.

La Fundació Príncep de Girona està promoguda per caixes i empresaris i per la casa reial espanyola. 

 

Per saber-ne més 
 
 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid