Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Civil escorcolla la Fundació Catalunya Oberta vinculada a CDC

Agents de la Guàrdia Civil van escorcollar dimarts a la nit la seu de la Fundació Catalunya Oberta, el think thank proper a CDC, segons informava ahir e-notícies. Lluís Prenafeta, un dels detinguts en l'operació Pretòria, és el vicepresident d'aquesta entitat fundada l'any 2001 i que es defineix "com una entitat independent que té com a objectius analitzar, defensar i promoure els valors de la societat oberta, la democràcia i l'economia de mercat". Precisament ahir, aquesta fundació va sortir en defensa dels detinguts en el cas de corrupció urbanística i va criticar la "desmesurada" actuació del jutge Baltasar Garzón. "En aquest país tan confús i tan predisposat a dictar sentències abans de saber ni tan sols si hi ha acusació, cal demanar prudència, almenys mentre no hi hagi proves concloents", va subratllar.

29/10/2009 13:06 Política


Cares conegudes

Entre els membres de la Fundació Catalunya Oberta hi ha diferents cares conegudes. Entre elles destaquen els antics directors de TV3 Luís Oliva i Joan Oliver, actual directiu del FC Barcelona, que recentment va ser acusat d'ordenar l'espionatge dels quatre vicepresidents del club.


En el patronat de la Fundació propera a Convergènci a Democràtica també hi figura el mediàtic professor de Harvard Xavier Sala i Martín.


A les seves files també hi ha l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro, entre d'altres. Lluís Prenafeta i Macià Alavedra, dos dels detinguts en l'operació Pretòria, també formen part d'aquesta Fundació.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid