Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un informe de Gent de Gramenet publicat fa més d’un any ja advertia de presumptes irregularitats

Tot i així, cal remarcar el silenci informatiu del mitjans de comunicació sobre la tasca de "Gent de Gramenet", fins i tot ara que es comença a destapar algunes de les irregularitats. La tasca d'aquest moviment ciutadà que va estar a punt de tenir representació a l'Ajuntament a les passades eleccions, només li va mancar un quants vots, resta en la marginalitat informativa, malgrat  el reportatge d'ahir al Telenotícies comarques de TV3. Recordem el silenci i manipulació informativa sobre la manifestació multitudinària del passat més de juny on es demanava la dimissió de l'alcalde.
L’estudi titulat ‘Informe sobre las presumptes irregularidades urbanísticas en Santa Coloma de Gramenet’ formava part del recull d’estudis ‘Construint el trencaclosques’. Va ser el dia 4 d’agost de 2008 que van publicar un article titulat ‘Construint el trencaclosques’ signat per Gent de Gramenet. En ell explicaven textualment “com fariem un esforç per fer informes i estudis que deixin clara quina és la radiografia actual de l’administració pública a Santa Coloma i, si més no, que responguin preguntes que la ciutadania es fa. Preguntes que algun dia hom haurà de fer de forma oficial perquè el govern municipal les hagi de contestar.”

29/10/2009 01:48 Territori
 
A més en l’article de la secció que recull alguns d’aquests estudis deien: "Santa Coloma, la seva administració i molts anys de majoria absoluta: Tot plegat un gran trencaclosques que ha arribat el moment que algú comenci a muntar. La figura que sortirà -un cop composat el puzzle- encara és una gran incògnita i qui sap si no estarà plena de sorpreses.” L’estudi ‘Informe sobre las presuntas irregularidades urbanísticas en Santa Coloma de Gramenet’ també es va fer arribar en el seu moment a diverses instàncies no oficials i formava part d’aquest conjunt d’estudis rigorosament preparats.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid