Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una quarentena de grups actuaran a la 10a Trobada de Músics per la Llengua a Pollença

Un total de 38 grups de Mallorca, Menorca i Eivissa han confirmat la seva participació a  la 10a edició de la Trobada de Músics per la Llengua que es desenvoluparà avui en cinc escenaris diferents de la localitat de Pollença. L'acte s'espera que aplegui entre cinc mil i deu mil espectadors. Cap a les 17h, un grup de xeremies anunciarà l'inici de la Trobada Es podrà gaudir de la música més variada, des del reggae, fins als sons més tradicionals o les havaneres, passant pel folk, el pop i el rock, es deixaran sentir en aquesta desena edició que s'allargarà fins a les 5 de la matinada.

27/06/2009 07:28 Cultura
Per donar a conèixer a tots els públics la festa grossa anual de Músics per la Llengua, s'han editat 5.000 tríptics que en cinc idiomes diferents expliquen en què consisteix aquesta festa i quines en són les reivindicacions, la història i els objectius dels organitzadors.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid