Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una espècie de rapinyaires nocturns protegits se'n va d'Osona a causa de la construcció de la MAT

"Quan es va construir l'Eix Transversal, en el seu pas per Sant Julià de Vilatorta, 3 territoris de mussol banyut (també protegit), varen desaparèixer per efecte directe de la nova carretera, i amb els anys se n'han recuperat 2", segons  Jordi Baucells al seu  bloc Biodiversitat.cat
El portal Osona.com es fa ressò del bloc de Jordi Baucell on argumenta que El duc (Bubo bubo), espècie protegida, el rapinyaire nocturn més gran d'Europa, fuig d'Osona a causa de la MAT, ja que les "molèsties de la construcció de la línia semblen haver estat el factor que ha fet marxar aquests ocells de la zona".

21/04/2009 10:23 Territori
Davant d'això, Baucells remarca que , "cal deixar constància d'aquests impactes, que les administracions hauríen de tenir en compte quan dissenyen recorreguts de les línies elèctriques i altres infraestructures.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid