Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un cas de violència de gènere destapa un arsenal d’armes i material nazi a Llíria

 Avui la web valenciana Antifeixistes.org informa que la detenció per maltractaments d'un exvigilant de seguretat de 52 anys a Burjassot, de nom Elias V. M.,  ha destapat un arsenal d’armes i de material nazi a la casa del detingut, situada en la urbanització del Tos Pelat de Llíria. A banda de l'abundant armament, el detingut posseïa una vitrina amb nombrosos objectes d'exaltació nazi. Segons el diari Las Provincias, "la policía no ha podido constatar que el detenido pertenezca a ningún grupo neonazi ni que hiciera apología de esta ideología. No obstante, por la naturaleza del material que atesoraba, sí es posible afirmar que se trata de una persona de extrema derecha”. Segons informà aquest mitjà, el detingut es troba a la presó i l’arsenal serà destruït en els propers dies, sense que s'hagi seguit la pista organitzativa i els vincles de que hi mantenia el detingut.

24/04/2009 00:50 Política

Antifeixistes.org  també inclou un monogràfic sobre la recent desarticulació de la organització motera Àngeles del Infierno, que ha estat notícia des d'ahir per les detencions realitzades a Barcelona relacionades amb el tràfic d'armes, drogues i amb clares vinculacions amb grups d'ideologia neonazi. L'article d'aquesta web tracta també les ramificacions d'aquest grup a la ciutat de València, que manté lligams amb la ultradreta local. En aquest sentit, informa que un home ha estat detingut a Benimaclet en el marc d'aquesta operació, segons informa el diari Levante-Emv.

Aquesta relació de la banda amb l'extrema dreta local, concretament el partit ultra España2000, es posa de manifest amb l'exemple de la celebració d'una festa al local que servia de punt de trobada d'aquesta banda d'Àngels de l'Infern en ple barri de Russafa, tal i com informa la web valenciana.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid