Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Edicions el Jonc estrena bloc

Edicions el Jonc, editorial nascuda deu anys enrere, ha estrenat un nou bloc, on segons informen, "anirem penjant les noticies relacionades amb l'editorial que considerem d'interès" per estar al corrent de les seves novetats així com per generar un espai de trobada amb els seus subscriptors i subscriptores.

 

27/04/2009 23:44 Cultura

El bloc recull de moment dues ressenyes de les seves darreres novetats editorials (Escola de Rebel·lia. Història d'un sindicalista de Salvador Seguí i El socialisme del segle XXI de Heinz Dieterich) alhora que anuncia una imminent reedició de Parla Terra Lliure. Els documents de l'organització armada catalana, recull que defineix com un dels "bucs insígnia" de l'editorial i de la qual se n'ha exhaurit la segona edició.

Edicions el Jonc informa també sobre les llibreries i distribuïdores a través de les quals es poden trobar els seus títols.

Per saber-ne més:

"El Socialisme del segle XXI", la darrera novetat editorial d'Edicions el Jonc - Llibertat.cat

Edicions el Jonc recupera Salvador Seguí - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid