Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tot apunt pel Combat de Corrandes a Santa Pau

Avui, Santa Pau (Garrotxa) acull  la primera edició del Combat de Corrandes amb la participació de Francesc Ribera, Titot, proclamat rei dels glosadors d'aquest any a Espolla. Entre el jurat popular hi haurà el televisiu Roger de Gràcia i l'alcaldessa de Santa Pau, Esther Badosa. Qui guanyi el concurs rebrà com a premi una nit per a dues persones a Espolla, coincidint amb el Campionat de Glosadors. La festa començarà al matí amb una cercavila amb gegants, bastoners i els capgrossos de Santa Pau, i un dinar amb calçots, xai pigallat, botifarra i fesols de Santa Pau, galetes de Castellfollit, aigua de Sant Aniol, vi de l'Empordà i ratafia. Després del Combat actuarà Jaume Arnella i s'obrirà l'escenari a tothom.

21/03/2009 00:03 Cultura
A les 12h cercavila, amb en Clam, el gegant dels Almogàvers garrotxins, en Maulet, la Revolució i els nans de Santa Pau, en Sidru i l'Antonià. Anirem des de la plaça Major, i tot resseguint el Carrer de la Vila Vella, ens arribarem fins a l'escultura que l'artista garrotxí, Alfons Plujà, ha fet en homenatge als Almogàvers. Un cop tornats a la Plaça Major ballarà la Colla bastonera Picadits.

A 2/4 de 2, es farà l'Obertura del Dinar Popular: Amanida, Calçots, Xai Pigallat (xai del país), Fesols i botifarres de Santa Pau. Per fer-ho baixar tot, aigua de Sant Aniol (puresa volcànica), vi de la Cooperativa Agricola Ricardell, de l'Alt Empordà,  i per postres galetes de Ca l'Enric, i Ratafia de Can Russet. Tot per 15€.

Després d'un petit sorteig de productes locals, a les 16h començarà el Combat de Corrandes, amb la presència Sa Majestat Titot I, coronat rei dels glossadors d'enguany en el marc de la passada jornada de glossadors d'Espolla, i entre el jurat, Esther Badosa, en Gustinet, i en Roger de Gràcia.

Per acabar d'arrodonir la jornada, que més que res, pretén ser una jornada a la gastronomia del país i a la cançó improvisada, com a fi de festa tindrem el plaer d'escoltar Jaume Arnella «l´últim romancer en actiu dels Països Catalans».
 
Per saber-ne més 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid