Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de veïns es manifesten al barri de La Barceloneta contra l'especulació

Malgrat la plutja, més de tres-cents veïns va sortir dissabte passat al carrer per a reclamar l'anul·lació del pla dels ascensors, per a frenar l'especulació i que La Barceloneta continue sent un barri popular i no el barri turísitco que l'Ajuntament està impulsant. Tot i el mal temps, l'Associació de Veïns i Veïnes l'Òstia va aplegar nombroses persones de totes les edats. Cassola en mà, els veïns es van manifestat des de la plaça de La Barceloneta fins a la plaça Sant Jaume, corejant "de la Barceloneta no ens mouran", "hereu dimissió", "La Barceloneta no està en venda", i diversos lemes que també es reflectien en les múltiples pancartes com "La Barceloneta és un barri popular, i no un lloc per especular", "pla dels ascensors, anul·lació", "prou barracons, col·legi ja!"

30/03/2009 12:23 Política
El recorregut des de plaça de La Barceloneta, fins a Pla de Palau, Via Laietana, i Plaça sant Jaume, on es va llegir un manifest amb les següents reivindicacions: L'anul·lació definitiva del "pla dels ascensors" El tancament de tots els apartaments turístics, que no és concedeixi cap més llicència, i la conversió d'aquests pisos en habitatges de lloguer social. Que no s'eliminin plaus d'aparcament si abans no hi ha una alternativa clara sobre o­n aparcar a preu popular dins del barri, així com un compromís que no és concediran més terrasses de bar en carrers peatonalitzats.
 
Així com, regular els preus dels habitatges, sobretot els de lloguer. Rebaixar els quotes del CNAB (sobretot per als jubilats), i compromís que cap equipament públic tindrà gestió i beneficis privats. Que s'inverteixin els diners de la Llei de barris a solucionar els problemes d'especulació existents (construcció d'habitatge de lloguer social i adquisició d'edificis amb la mateixa finalitat per als personis que viuen al barri actualment), i els problemes socials (sostre per als sense-sostre, construcció d'una escola-bressol, ajuda als famílies a l'atur...) Frenar l'especulació al barri i protegir els veïns amb mesuris i compromisos reals i no només amb bones paraules.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid