Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Carnestoltes reivindicatius arreu

Lleida, Esplugues de Llobregat, Benimaclet.... S'han sumat per a subvertir una sèrie de valors així com tot tipus d’autoritat que ens toca suportar al llarg de la resta de dies l’any. El proper dissabte es durà a terme, per tercer any, la carrossa de carnestoltes a la rua que es fa a la ciutat de Lleida. Aquest any la temàtica de la carrossa serà "Salvem el Roser".  La carrossa sortirà a les 17:30h als Camps Elisis de Lleida. A Esplugues el pla caufec s’està fent, la vida val una hipoteca, entrequè?, les penes-multa ens empresonen (aviat!), la sort és un mal presagi, el futur és nostre? amb tot això el dissabte 21 hi haurà una desfilada carnestolesca amb "Clown Rebel Army" Les forces pallasses de la ciutat han fet una crida a la participació (veure també Carnestoltes arreu del país)

20/02/2009 10:34 Política

 

'Salvem el Roser' protestarà contra el Parador Nacional el 16 de maig El proper dissabte 21 de febrer es durà a terme, per tercer any, la carrossa de carnestoltes a la rua que es fa a la ciutat de Lleida.
Aquest any la temàtica de la carrossa serà "Salvem el Roser".

La carrossa sortirà el dissabte 21 de febrer, a les 17:30h als Camps Elisis de Lleida.

Aquest any, la carrossa ’alternativa’ recupera la temàtica del Parador Nacional al Roser.

Ajuda’ns a fer manifesta la nostra oposició tot gaudint de la festa i participant en el seguici que acompanyarà la Carrossa.

 

w_cartell_carnestoltes_copia

A Esplugues de Llobregat, el pla caufec s’està fent, la vida val una hipoteca, entrequè?, les penes-multa ens empresonen (aviat!), la sort és un mal presagi, el futur és nostre? i la pilarin diu el que vol: Pilarin: “Crida més l’atenció uns joves encadenats que no pas el que digui una alcaldessa” i nosaltres, tornem a participar a la rua de carnestoltes… com cada any…!el millor és riure’s d’una mateixa…. i quan t’has fartat, riure’t de la pilarin, giner, chacón i palacin anirem, oh SORPRESA?!!!, de clown army… :: http://www.clownarmy.org/ en honor a la nostra estimada ministra de la guerra Carme Chacón (ecs regidora d’esplugues,,,,)
el terror de l’autoritat (autoritarisme), de la democràcia (demòcrates!), del sistema (antisistemes? vaja farandula!) i del que calgui perquè…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2h2i07nCARNESTOLTES A BENIMACLET  
X  ARRIBADA DEL MORO MACLET   
organitza: ASSEMBLEA DE BENIMACLET
 
divendres 20 de febrer: 18 hores. Festa Infantil amb xocolatada i jocs al Casal de l’Assemblea (C/Masquefa, 5)
21 hores. Sopar de Comares al Casal de l’Assemblea.
dissabte 21 de febrer:
19 hores    Eixida de la Cercavila Carnestoltenca des de l’Assemblea
20 hores    Encontre del Tirant amb el Moro Maclet i els Dimonis de Benimaclet (en la cruïlla dels carrers Baró de Sant Petrillo-Leonor Jovani) 
Correfoc del Dimonis de Benimaclet fins a la Plaça de Benimaclet. Proclamació d’Independència del Califat de Benimaclet a càrrec d’un il.lustre personatge del nostre poble
21’30 h.    Sopar Popular a la Plaça de Benimaclet
22’30 h.    Festa Popular a la Plaça del poble de Benimaclet.Actuaran: Barra Lliure, Bacanal, Correfoc amb els Dimonis de Benimaclet, Arròs Caldós, Aldarull
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Per saber-ne més:

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid