Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Germà Bel : "El TGV ha estat una mala idea"

L’economista Germà Bel, en una entrevista a Jornal.cat, lamenta que els darrers anys s'ha deixat d'invertir en un servei massiu com és el de Rodalies en benefici d'un transport més veloç però qüestionable quant a la seva eficàcia, si valorem el consum de recursos públics que representa. Bel argumenta també que l'alta velocitat no val per a connectar-nos amb Europa, "com a molt valdrà per a Perpinyà", subratlla. 

15/01/2009 17:54 Territori
1513 1513
Bel dóna la seva particular visió d’uns temes que es dilaten en el temps com la reivindicació de la gestió dels aeroports catalans, els dubtes sobre l’eficàcia del TGV com a mitjà de transport i un servei de Rodalies que no compleix amb les necessitats dels usuaris. Autor, juntament amb Xavier Fageda, de l’assaig Aeroports i Poder (d’Edicions 62), és professor d'Economia Política a la UB i especialista en transports i infraestructures.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid