Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marxa jove en defensa de la Serralada de Marina

Maulets de Gramenet del Besòs, Maulets Badalona, L'avantguarda - Assemblea de Joves de Badalona Sud (AJBS-CAJEI) i l'Assemblea de Joves de Montada i Reixac (AJMiR), organitzen una Marxa jove en defensa de la Serralada de Marina, que tindrà lloc el proper diumenge dia 26 d'octubre i que sortirà a les 10 del matí del metro de Pep Ventura, travessarà la serralada fins arribar a Montcada i Reixac, on es farà un dinar popular pels assistents i tot aquell que s'hi vulgui apropar.

24/10/2008 07:37 Política
La serralada de la Marina és un espai compartir pel Barcelonès Nord i el Vallès Occidental. Un espai que segons remarquen aquestes organitzacions  es troba "constantment atacat i destruït amb la permissivitat dels respectius ajuntaments, que prefereixen veure augmentat el seu benefici gràcies a l'especulació d'aquests terrenys a defensar el nostre territori, sense veure que és una part molt important del nostre patrimoni".
 
És per això que consideren que el jovent no pot restar impassible davant la destrucció del territori, en general, i de la Serralada de Marina, en particular.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid