Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es presenta el seminari d'enguany del Grup Blanquerna

Ja és públic el programa d'enguany del seminari que organitza anualment el Grup Blanquerna a Mallorca.  En aquesta XXI edició, les xerrades giraran al voltant de la situació internacional i la crisi econòmica.

 

14/10/2008 20:41 Política

El Grup Blanquerna és una entitat germana de l'Obra Cultural Balear que treballa amb els objectius de provocar el debat i la reflexió al voltant de qüestions interessants per al món catalanista i progressista de Mallorca. Des del seu naixement a l'any 1985, molts han estat els joves que han passat pels seus seminaris, formant-los així en els valors del nacionalisme polític i cultural, del progrés social i de la defensa del territori i del medi ambient, no només de les Illes Balears, sinó de la resta del país.

Aquesta edició de 2008 es farà a Cala Millor els dies  24, 25 i 26 d'octubre i girarà al voltant de la situació internacional i la crisi econòmica. Per aquest motiu hi ha una nodrida participació de persones expertes coneixedores de la situació internacional actual. Així, al programa hi destaca la participació de Carlos Taibo, professor de polítiques de la Universitat Autònoma de Madrid, de Oualad Moussa, delegat del Front Polisari o del politòleg Jordi Muñoz.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid