Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Terror neonazi a València" a Antifeixistes.org

 La web valenciana antifeixistes.org presenta avui un monogràfic sobre un reportatge publicat a la revista Interviú , dedicat exclusivament a la violència feixista al País Valencià, que tracta l'assassinat de Guillem Agulló i els darrers episodis violents protagonitzats per neonazis. L'article de la revista inclou entrevistes a la família de Guillem Agulló, a representants d'Acció Popular Conta la Impunitat i de Movimiento Contra la Intolerancia, així com fotos dels pressumptes agressors del jove apunyalat a la plaça del Cedre el passat gener. Aquesta web també informa sobre les darreres mobilitzacions antifeixistes a Alemanya.

05/05/2008 14:55 Política

Antifeixistes.org recorda que els neonazis que van protagonitzar aquestes darreres agressions segueixen al carrer a l'espera de judici i informa que un d'aquests fou detingut de nou per amenaçar, pressumptament, a un altre jove amb ganivets de cuina durant les festes falles. El monogràfic sobre l'article de la revista Interviu també desvetlla les vexacions sofertes per diversos toxicòmans al barri de Campanar, que van ser vexats per cap-rapats amb humiliacions com fer-se pintar la creu gamada, a menjar excrements de gos, mosques, o untar-se amb pasta de dents els cabells. Aquestes atrocitats, que van ser conegudes molt abans de les agressions d'Orriols i penjades al Youtube, van passar gairebé desapercebudes i no han anat seguides d'una resposta judicial.

Antifeixists.org recomana la lectura d'aquest reportatge i la seua difusió, per tal que tothom sàpiga les condicions de persecució i la impunitat feixista que es viu a València.

 Per saber-ne més:

Guillem Agulló: 15 anys d’impunitat espanyolista Llibertat.cat

Publicació d'una llista de 75 crims feixistes a l'Estat espanyol durant els darrers 15 anys Llibertat.cat

Nova agressió feixista amb arma blanca a Castelló Llibertat.cat

Actes feixistes arreu de l’Estat amb impunitat governativa Llibertat.cat

Noves informacions sobre l'ultradreta valenciana a Antifeixistes.org Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid