Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més d'un miler de persones en contra l'ús de residus com a combustible de cimentera a Montcada

Més d'un miler de persones van participar ahir al vespre a la manifestació contra contra  l’ús de llots de depuradora com a combustible. La mobilització convocada per la  Plataforma Anti-incineració tenia el suport de més d'una cinquantena d’entitats del municipi, entre elles les Associacions de Comerciants de Montcada, que van fer una crida a tots els comerços que voluntàriament fessin "tancament de portes" en senyal de solidaritat amb la manifestació. També tenia el suport de l'Assemblea de Joves de Moncada i Reixac (AJMiR). (veure fotos, video i repercusions a la premsa)

01/02/2008 00:31 Territori

Per la qual cosa s'han sumat tots els partits en representació a l'Ajuntament, tot i que la decisió l'hna pres a darrera hora, i en concret el PSC, partit que governa el municipi, havia demanat en un principì a la seva militància l'assistència a títol pesonal.

El Departament de Medi Ambient i Habitatge vol impulsar a Montcada i Reixac, amb la col.laboració de Lafarge-Asland, un pla per incinerar residus en els forns que aquesta empresa cimentera té a aquesta localitat. En un principi aquesta planta a'havia d'haver construït a Sant Feliu de Llobregat, però van tenir umoltes protestes i per això van proposar Montcasa i Reixac.

 

Per saber-ne més:
Mobilització contra la incineradora de Montcada i Reixac. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid