Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El tripartit de Mataró força l'ajornament de la resolució contra els transgènics

21.07.07  Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP de Mataró  va retirar una proposta de resolució per declarar el terme de Mataró lliure de transgènics abans que s'aprovés un nyap. I és que  socialistes, republicans i ecosocialistes havien presentat una resolució alternativa que preveia la coexistència de conreus transgènics i ecològics o convencionals. Tal com ho explica, Juli Cuéllar en el seu bloc.

21/07/2007 00:20 Política
També assenyala que Xavier Safont-Tria va brillar amb llum pròpia. En el sentit, Bona part del públic assistent, que va omplir la sala de plens, va aplaudir gairebé totes les seves intervencions. Va quedar clar, per Cuéllar que a partir d'ara el Plens mai més tornaran a ser una bassa d'oli.

Cal remarcar que els ecosocialistes van estar a punt de consensuar la proposta de la CUP i destacar també la intervenció de Pep Riera, que va desmuntar la proposta del tripartit.
 
Ara, s'haurà d'esperar amb un altre ple, a veure si es troben punts de coincidència.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid