Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit de la primera edició de l'Escola d'Estiu de l'EIC

17.07.07 El passat dissabte, es va dur a terme la I Escola d'Estiu, organitzada per l'Esquerra Independentista del Camp  (EIC) i es va abordar deiverses temàtiques com difrents experiències de lluita contra la destrucció del territori (Salvem la Platja Llarga de Tarragona , Plataforma El Freixe de Riudoms, Plataforma Salvem Querol de la Vall del Gaià i la Plataforma Salvem els Muntanyans de Torredembarra i  Creixell), el panorama de l'habitatge al Camp i el desequilibri territorial, energia i paisatge al Camp.

17/07/2007 04:02 Política
Els organtizadors de l'Escola, han fet una valoració positiva, tant de l'assistència i la participació, com de les xerrades que es realitzaren, així com també, van voler agraïr l'assistència dels ponents, segons Pobleviu .org.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid