Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Mulla't pel Xúquer"

11.07.07 La Plataforma Xúquer Viu convoca per al proper dissabte una acció lúdica i reivindicativa, amb l'objectiu de fer possible que el 2015 es pugui prendre el bany en qualsevol punt del riu. Aquesta acció coincideix amb la celebració del "Tercer Dia Europeu del Bany en els Rius". Aquest dia milers de ciutadans i ciutadanes europeus reivindicaran una millora de la qualitat de les aigües dels rius.

11/07/2007 17:52 Política
Es reivindica així, el compliment de la Directiva Marc de l'Aigua que contempla aconseguir un bon estat ecològic dels rius i zones humides abans de 2015.

La campanya pretén reconciliar la gent amb els seus rius i recuperal-los. Tenim l'exemple del riu Elba, que travessa Txèquia i Alemanya. En tan sols 12 anys, passà de ser el més brut d'Europa a ser un riu apte per al bany.

Al País Valencià, reivindiquem uns rius nets i vius al Xúquer, sobre explotat, sense cabal ecològic i greument contaminat al seu pas per la Ribera.
 

Per saber-ne més:
Marxa pels pobles de la Ribera: "Per un Xúquer viu" (Llibertat.cat 29.11.06)

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid