Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rescat: Marxes de les Torxes

20.12.06 Per cinquè any consecutiu, l'organització Rescat convoca, els propers 22 i 23 de desembre,  concentracions amb torxes a diverses poblacions del país en solidaritat amb els catalans i catalanes que formen part del Col·lectiu de Presos Polítics Bascos (CPPB).

20/12/2006 15:43 Internacional

En aquesta edició, a més de demanar la seva llibertat, es denunciaran les condicions penitenciàries que pateixen aquests presos, com ara l'aïllament, i, sobretot, la dispersió, que els manté allunyats de la seva família i entorn social i alhora posa en perill cada setmana la vida dels seus familliars, que han de recórrer centenars de quilòmetres per poder veure'ls.

Segons RESCAT, enguany un dels objectius d'aquesta mobilització és també reclamar el dret al reagrupament dels presos polítics bascos i a tenir una interlocució política en el procés de diàleg i negociació política entre els estat espanyol i francés i el poble basc.

Per saber-ne més:
Comunicat del Grup de Suport als presos de l’Horta per la Marxa de Torxes 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid