Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1985 Manifestació silenciosa de Crida a la Solidaritat contra la tortura

1985 Manifestació silenciosa de Crida a la Solidaritat contra la tortura

15/02/1985 Tal dia com avui

Aquesta manifestació silenciosa havia estat convocada a partir de les denúncies de tortures dels detinguts del mes de gener, que havien estat acusats de formar part de Terra Lliure.

En medis independentistes es va interpretar la convocatòria tardana de la Crida com un gest oportunista, ja que aquesta entitat no havia participat a les mobilitzacions anteriors de suport als detinguts. El fet que la manifestació tingués a més un caràcter pseudopacifista estava contraposat al silenci anterior de la Crida i als moments de confrontació que es vivien.

Durant la manifestació va aparèixer un grup d'encaputxats amb una banderola amb el logotip de l'organització clandestina, un fet que va estroncar la intenció del organitzadors de convocar una protesta despolitizada basada només en elements humanitaris i que amagava el conflicte existent.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid