George Floyd
Manifestacions antiracistes arreu del país

A la mateixa hora també han hagut manifestacions a Salt, Lleida, Sitges, Vilafranca del Penedès, Salt i Tarragona, i a València per retre homenatge a George Floyd, el ciutadà asfixiat per un policia la setmana passada a Minnesota. A la tarda continuaran les mobilitzacions a Palma, Granollers i Olot entre altres. 

07/06/2020 Drets i Llibertats

A Barcelona, la més nombrosa ha aplegat unes tres mils persones segons la Guàrdia Urbana.

A Tarragona, més de mig miler de persones amb mascaretes reivindicatives han omplert de punta a punta la plaça de la Font.

A Salt, unes 300 persones s'han manifestat de Salt a Girona on s'han concentrat davant de la subdelegació del govern espanyol i després davant dels Jutjats.

A Lleida, unes 600 persones s'han concentrat davant de la Paeria on també han denunciat el racisme a les terres de Ponent especialment, amb els temporers de la campanya de la fruita. A continuació s'ha fet una manifestació pels carrers de la ciutat.

A València, unes mil persones s'han manifestat a la plaça de la Verge. La iniciativa ha partit d'un grup de professors nord-americans d'anglès establerts a la ciutat. 

Hui a València contra el racisme i el feixisme, per la llibertat i la democràcia. #GeorgeFlyod pic.twitter.com/LwAGNYQqyO

— Decidim (@DaDPV) June 7, 2020