Repressió
Dos militants de SEPC detinguts a Mataró acusats de delictes de desobediència, atemptat a l'autoritat, desordres públics i manifestació il·lícita

Amb els mateixos càrrecs aquesta tarda declara un altre membres de SEPC a Sant Sadurní d'Anoia

25/07/2017 Drets i Llibertats

La CUP, Arran i Sepc de Sant Sadurní d'Anoia han convocat aquesta tarda a les 17'30h a la concentració davant de la comissaria dels mossos de Sant Sadurní d'Anoia en solidaritat amb Miquel, militant d'Arran i del SEPC, que ha estat citat a declarar a les 18h a la mateixa comissaria.

Els mossos d'esquadra s'han presentat aquest matí a casa del militant del SEPC per lliurar-li la citació i comunicar-li que se li imputen delictes de desobediència, atemptat a l'autoritat, desordres públics i manifestació il·lícita. Els fets pel qual s'acusa al jove militant es remunten a l'11 de maig d'aquest any a causa de la manifestació que el moviment estudiantil va convocar per exigir la rebaixa del 30% de les taxes universitàries i que va acabar amb una concentració davant de la Secretaria d'Universitats i Recerca. A banda del citat a Sant Sadurní, aquest matí els mossos també han detingut a Mataró a dues militants del SEPC acusades pels mateixos fets.