Alliberament Nacional
Blanca Serra i Carles Castellanos formaran part del nou Secretariat Nacional de l'ANC

Blanca Serra ha estat la desena persona més votada amb 713 vots i Carles Castellanos la segona amb 924 vots

02/04/2012 Política
Blanca Serra i Carles Castellanos van ser detinguts i empresonats per l'actual ministre espanyol d'Interior, Blanca Serra i Carles Castellanos van ser detinguts i empresonats per l'actual ministre espanyol d'Interior, | Autor: Josep Maria Cervelló
Dissabte passat, els membres de l’Assemblea Nancional Catalana (ANC) van votar a una de les setanta seus electorals que hi havia distribuïdes pel territori per tal d’escollir el nou Secretariat Nacional i el Territorial, en cas que no s’hagués ratificat el que ja hi havia. Els resultats de la comtessa, provisionals i no oficials, ja es poden consultar a la web de l’ANC, a l’espera que la Junta Electoral els validi.

Al document s’hi poden trobar els resultats dels candidats de representació nacional (que seran els 25 més votats) i els de representació territorial (que seran 50) repartits per regions. En ambdós casos hi ha els vots obtinguts a cada seu electoral.

Amb el pas de les eleccions, i un cop hi hagi els resultats definitius i es conformi el nou Secretariat, l’ANC haurà culminat el seu procés constituent després que el passat 10 de març s’aprovessin els estatuts, el règim intern i el full de ruta en el gran acte celebrat al Palau Sant Jordi.


Entre les 25 persones més votades i que problament formaran el part del nou Secretariat Nacional hi ha la Blanca Serra que ha estat la desena persona més votada amb 713 vots i en Carles Castellanos, la segona amb 924 vots

Recordem que Blanca Serra i Carles Castellanos van ser detinguts i empresonats per l'actual ministre espanyol d'Interior, Jorge Fernandez Díaz, per haver portat una pancarta amb lema "Independència" a la manifestació contra la LOAPA Jorge Fernández Díaz, era l'aleshores governador civil a Catalunya.

Josep M. Cervelló, històric membre dels CSPC i actualment militant d'ERC recorda al seu bloc aquestes detencions a l'entrada "Història d'una pancarta. La manifestació contra la LOAPA del 14 de març de 1982".