Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dos militants de Falange irrompen en un col·legi electoral de Mataró

Dues persones de mitjana edat han assaltat l'escola Camí del Cros de Mataró durant la celebració, aquest diumenge, de la consulta sobre la independència de Catalunya, segon l'Agència Catalana de Notícies (ACN)

Els fets han passat a dos quarts de tres de la tarda i, segons els membres de la plataforma Mataró Decideix que eren al col·legi electoral, aquests individus haurien llençat per terra totes les paperetes del vot secret. 

20/06/2010 17:13 Política
El cap de sala d'aquest col·legi electoral, Joan Calçapeu, explica que els homes 'semblaven sortits d'una revista' i tenien un aspecte semblant al personatge de ficció Torrente. Una altra de les integrants de la mesa, Montse Bover, explica que l'han insultat i l'han amenaçat, però no s'ha produït cap agressió física. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid