Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Interior apuja el sou als Mossos d'Esquadra dedicats a "Seguiment i Vigilància"

El Departament d'Interior modificarà el Pla de Carrera Professional dels Mossos d'Esquadra apujant el sou, així, a 2.200 mossos d'esquadra encarregats d'activitats com les escoltes telefòniques o els enregistraments camuflats.

Interior argumenta que hi ha tasques que requereixen "un alt grau d'especificitat", cosa que justifica l'augment de sou i l'ha portat a fer constar un seguit d'activitats com a "especialitats policials". Aquestes especialitats fan referència, ni més ni menys, que a la investigació policial com per exemple la intervenció telefònica.

12/06/2010 11:21 Drets i Llibertats

Això costarà més de tres milions d'euros al conjunt de ciutadanes del Principat, que de les seves butxaques apujaran el sou a 2.200 mossos d'esquadra.

Àrees com Mitjans Tècnics o Informació, incloses dins una altra especialitat, seran incloses també aquesta qualificació, ja que segons Interior ha quedat demostrat "que la feina que els policies duen a terme en les dues ubicacions requereixen un alt grau d'especificitat". La majoria d'aquestes activitats pertanyen a l'àmbit de la investigació policial com els sistemes d'intervenció telefònica, balises de seguiment, dispositiu d'enregistrament camuflats d'àudio i vídeo i contramesures electròniques incloses dins l'especialitat de Seguiments i Vigilància.

Amb les modificacions del Pla de Carrera Professional ara seran considerades com una especialitat. Els llocs de treball de la Divisió d'Informació estan inclosos dins l'especialització d'Investigació Avançada. A partir d'ara es crearà també una nova especialitat per als agents de la divisió.

En total la conselleria invertirà 3 milions d'euros en suplements salarials per a 2.200 agents dels Mossos. El Departament ha tirat endavant aquestes mesures després d'arribar a un acord amb la totalitat dels sindicats que representen els agents del cos i que qualifiquen "d'històrica" la mesura.
 
Per a saber-ne més:
 
 
 
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid