Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"La rella", revista del Lluçanès, celebra el seu desè aniversari

D'ençà el 2000, "la rella" ha esdevingut un referent informatiu arreu dels pobles del Lluçanès, amb una xarxa de distribució que abasta el conjunt de la comarca, amb 90 punts on es pot recollir quinzenalment la revista, i amb un tiratge de 3.500 exemplars.

Demà a partir de les 19h, la publicació organitza una jornada festiva local social de Santa Eulàlia de Puig-oriol, per celebrar el seu desè aniversari

15/04/2010 22:26 Comunicació
La celebració comptarà amb diferents propostes que tenen per objectiu amenitzar una trobada de col·laboradors, redactors, punts de distribució i lectors i amics de la rella. Així, s’obriran les portes a les 7 de la tarda, i es podrà jugar a bitlles, repassar el contingut de la rella durant aquests 10 anys o escoltar música. A quarts de nou del vespre es preveu l’acte central, amb un seguit de parlaments i la presentació dels continguts del llibre En vida vostra!, que es podrà comprar a partir del dia de Sant Jordi, i que recull les 231 entrevistes publicades a la rella al llarg d’aquests 10 anys. Seguidament, es farà un piscolabis i hi haurà diferents col·laboracions musicals, així com la projecció d’un dvd promocional de la revista, i es tancarà amb música del PD Ernest. Cal dir que l’acte és gratuït i obert a tothom i és una de les propostes que la rella anirà desenvolupant al llarg d’aquest aniversari, i que ja s’ha reflectit en el canvi de capçalera i en el número extra que es va distribuir fa un mes amb la revista. Durant aquest cap de setmana es distribuiran uns adhesius commemoratius del desè aniversari a diferents punts de la comarca.

Durant aquest any de celebracions, la rella vol remarcar el seu agraïment a tots els col·lectius i persones que han fet possible aquest aniversari i per això ha previst un seguit de reconeixements que anirà fent públics convenientment.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid