Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 concerts en 9 llocs diferents dels Països Catalans al mateix temps

Fins a un total d'onze concerts en nou ciutats diferents. I amb la llengua catalana com a denominador comú. Això és el que ens ofereix avui el festival Tirant de Cançó que organitza Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

Com ja va avançar Llibertat.cat, l'esdeveniment tindrà lloc aquest vespre a diferents indrets del país de manera simultània, de 8 del vespre a 2/4 d'11 de la nit.

26/02/2010 16:40 Cultura

 

El difícil serà escollir a quin concert anar i quin sacrificar, i regir-se més per la localització.

Els primers a tocar seran el Petit de ca l'Eril, a València, a les vuit; Clara Andrés, a Alacant; i Feliu Ventura, a Onda (Plana Baixa).

Òscar Briz portarà les seves cançons a Gandia (Safor), a les 20.30. A Vinaròs (Baix Maestrat), s'hi farà el concert dels Amics de les Arts, a les 22.00; a la mateixa hora actuarà Quimi Portet a Alcoi, i Sénior i el Cor Brutal, juntament amb Arthur Caravan, a Elx (Baix Vinalopó).

Miquel Gil començarà el concert a l'Eliana (Camp de Túria) a les 22.30 i, finalment, Batà i Hugo Mas cantaran a Xàtiva (Costera) a les 23.00. La tria, doncs, no serà fàcil.

programacio

 

Per a saber-ne més:

Arriba una nova edició del Tirant de Rock   - Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid