Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Moviment de Brigadistes organitza el I Certamen de Cartes a Pilar Rahola

El Moviment de Brigadistes, un moviment català de solidaritat internacional, ha organitzat el Primer Certamen de Cartes a Pilar Rahola.

El moviment ha tirat endavant aquesta iniciativa en motiu de l'article que la polemista catalana va publicar a La Vanguardia el passat 10 de febrer. L'article d'opinió, titulat "Herois de motxilla", afirmava que la lluita per l'alliberament del poble palestí "no és una lluita de resistència, sinó que és un happening".

13/02/2010 06:25 Drets i Llibertats

 

La columna intentava posar en entredit la causa que ha portat Ariadna Jové a mobilitzar-se a Palestina en un to sarcàstic: "Podria aventurar-se a anar pels carrers de l'Aràbia Saudita, en minifaldilla i reclamant el dret femení a existir".

Les cartes premiades i finalistes es faran públiques a la festa del Che del 27 de març a l'Espai Jove La Fontana.

Bases del Primer Certamen de Cartes a Pilar Rahola

120735_rahola
1.Moviment de Brigadistes convoca el Primer Certamen de Cartes a Pilar Rahola

2.El tema haurà de ser una carta destinada a Pilar Rahola. L'extensió de la carta será d'un màxim de 3000 caràcters.



3. La carta s'ha d'enviar a l'adreça movimentdebrigadistes@gmail.com en format pdf, acompanyat d'un altre fitxer, també en format pdf, on s'indiquin les dades següents de l'autor o autora: nom, adreça, telèfon fix i/o mòbil i/o correu electrònic.

4. El jurat estarà format per periodistes, escriptors i escriptores i per una persona en representació del Moviment de Brigadistes, en qualitat de secretari o secretària d'actes.

5. S'atorgaran 3 premis consistents en 3 lots de llibres.



6.  Les obres premiades, així com les finalistes, es difondran a través dels mitjans que el Moviment de Brigadistes consideri oportuns.



7. El termini de presentació de les cartes es tancarà el dia 20 de març de 2010.

8. Aquelles cartes que no compleixin les presents bases seran desestimades automàticament.

9.  La resolució del jurat serà inapel·lable i es farà pública durant la Festa del Che del 27 de març de 2010 a l'Espai Jove La Fontana

10. La participació al certamen implica l'acceptació total de les seves bases.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid