Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets presenta una moció per acabar amb l'exclusió d'entitats a les barraques del Tura

Prou discriminació a les barraques de les Festes del Tura d'Olot. Aquesta és la crida de Maulets de la Garrotxa, farts de que certes entitats d'Olot quedin excloses de les barraques.

És per això que avui ha entrat una moció a l'ajuntament d'Olot per tal que es discuteixi la seva demanda en el ple del proper 18 de febrer.

04/02/2010 20:12 Drets i Llibertats

 

En concret, exigeixen que es modifiquin les bases reguladores d'adjudicació de barraques de les Festes del Tura. 

La moció ha aconseguit el suport de quasi 300 persones i de col·lectius locals com la CNT-Olot, així com el reconeixament d'Alternativa per la Garrotxa.

Podeu donar suport a la iniciativa afegint-vos al seu grup del Facebook.

Moció:


Des de l’Assemblea de Maulets de la Garrotxa ens dirigim al ple municipal de la ciutat d’Olot per sol·licitar:


1.  La modificació  de les bases reguladores per a l’adjudicació de barraques per les Festes del Tura de la ciutat d’Olot.


En aquestes bases cada any hi ha un punt on literalment diu:  


“Quedaran expressament excloses del procés d’adjudicació de barraques les entitats o associacions polítiques, sindicals o religioses; així com aquelles que sense ser-ho explícitament, tinguin la mateixa finalitat.”


Des de Maulets demanem que s’elimini aquest punt ja que considerem que és totalment discriminatori i poc democràtic. Creiem que no es poden apartar entitats pel sol fet de creure en unes idees polítiques totalment legítimes i legals. Ens atreviríem a afirmar que una exclusió com aquesta no es dóna a cap altra població de Catalunya. Considerem per tant, que des de Maulets no estem demanant res fora de la lògica i la normalitat.

2. Demanem també que s’estudiï la viabilitat de l’increment del nombre de barraques i en cas de no ser possible, d’establir un sistema de rotació, com el que ja es practica a altres ciutats, per a garantir que cap entitat sense ànim de lucre pugui sentir-se marginada de la participació de les festes de la nostra ciutat.

Assemblea de Maulets de la Garrotxa.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid