Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Arenys de Mar critica la concentració contra la política lingüística

Ahir, el portaveu de la Candidatura d'Unitat Popular d'Arenys de Mar, David Caldeira, va reiterar que un dels objectius de la seva formació és que totes les llengües siguin respectades, incloses l’espanyola, però mantenen que la llengua vehicular al nostre territori és el català.
Caldeira feia aquestes declaracions per defensar la llei de política lingüística contra la que es va manifestar centenars de persones dissabte passat amb la participació del PP, UPD i C's. Partits que segueixen amb la seva continuada “gimnàstica antidemocràtica que els caracteritza",  va dir Caldeira

03/02/2010 12:29 Llengua
Per al portaveu de la CUP, el menys important és el nombre de persones que es concentressin a l’acte de dissabte. Segons diu, el que realment cal tenir en compte són les formes i que la majoria dels participants eren de fora d’Arenys de Mar.
 
La CUP afirma que la catalana ha de ser la llengua de cohesió social que regula les relacions socials a l’àmbit públic i institucional, proposta que topa frontalment amb l’espanyolisme que dissabte es va concentrar a la localitat. David Caldeira va destacar que els Països Catalans "serem poble sempre que ens puguem expresar en la llengua que ens fa existir".
 
Per altra banda, David Caldeira va afirmar que des de la CUP segueixen treballant per presentar-se en les properes eleccions municipals com a nou partit polític a Arenys de Mar. 
 
 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid