Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es concreta el boicot als cinemes que faran tancament patronal

Després que la inciativa "Si els cinemes fan vaga contra el català, els catalans fem vaga de cinemes" hagi assolit els 8.500 membres en menys de 36 hores, "una colla d'emprenedors" han organitzat una jornada de boicot.

28/01/2010 10:02 Llengua

 
Per una banda, el dia 1 de febrer, dia del tancament patronal dels empresaris anticatalans i dia de la celebració de l'entrega dels Premis Gaudí, tothom qui ho vulgui està cridat a anar a donar suport als cinemes que no faran locaut. De moment, la convocatòria és a Barcelona, on els cinemes que no tancaran seran: l'Alexandra, el Lauren Cinemes, el Casablanca Kaplan i l'Arenas.


D'altra banda, s'ha convocat una cita per al dimecres 3 de febrer (dia de l'espectador a la majoria de cinemes), de 19:30 a 20:30 al Passeig de Gràcia cantonada Gran Via de les Corts Catalanes (davant del cine Comèdia). Es tractarà de fer-hi cua i un cop arribats a les taquilles demanar quina de les pel·lícules que hi fan són en català i, posteriorment, exigir el llibre de reclamacions.

Una altra iniciativa que ha nascut a la xarxa és Dilluns tots al cine!, que convida tothom a anar el cinema el dia que els empresaris anticatalans faran tancament patronal en contra de projectar un 50% de les pel·lícules en català.

Per a saber-ne més:

«Si els cinemes fan vaga contra el català, els catalans fem vaga de cinemes» - Llibertat.cat

Grup i esdeveniment del Facebook. 

Llistat de cinemes que faran un locaut el dilluns 1 de febrer

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid